luni, aprilie 12, 2021
Politică

Florea Udrea, candidat PNL pentru funcția de primar la Galicea, are un CV foarte stufos, cu zeci de investiții realizate

287Vizualizari
Florea Udrea este reprezentantul PNL în competiția pentru funcția de primar al comunei Galicea. Pe perioada de 12 ani cât a fost viceprimar, acesta a reușit investiții deosebit de importante în localitatea natală. Printre acestea, amintim acum doar introducerea a 65 de kilometri de rețea de alimentare cu apă, asfaltarea a 23 de kilometri de drumuri. În plus, Florea Udrea a mai construit o școală nouă în satul Cocoru şi o grădiniță în Galicea, a modernizat căminele culturale, a făcut un sediu nou şi performant pentru Primărie, un stadion de fotbal, dar a introdus şi iluminatul public, scoțând din beznă toate satele. El vine acum în fața locuitorilor cu un nou program electoral, foarte bine pus la punct, pentru a face din Galicea o localitate europeană.
„Ce trebuie făcut urgent la Galicea? În primul rând, e vorba de introducerea canalizării, acolo unde nu există, introducerea apei curente, în toate zonele, realizarea cadastrului general, introducerea gazelor naturale, asfaltarea şi modernizarea drumurilor săteşti, modernizarea drumurilor agricole, construirea unei case de cultură, construirea unei săli de sport. Am experiență în administrație și știu de unde să obțin fonduri pentru aceste investiții și pentru multe altele. Pentru mine, Galicea înseamnă tot ce e mai frumos, de aceea, vreau ca toată lumea să vorbească la superlativ despre localitatea mea. Pentru mine, nu există nu se poate. De 40 de ani lucrez cu oamenii și pentru oameni. Toată experiența mea o voi pune în slujba cetățeanului. De aceea, pe 27 septembrie, vă aștept la vot, ca să continuăm lucrurile frumoase pe care le-am început împreună”, a spus Florea Udrea.