miercuri, decembrie 6, 2023
Handbal

Florentin Pera: „Am făcut un transfer bun prin aducerea Jelenei Trifunovic, e o jucătoare care ne poate ajuta atât în apărare, cât şi atac”

749Vizualizari

Noua achiziţie a campioanei României, Jelena Trifunovic (28 de ani), care a fost transferată sâmbătă, 9 noiembrie, de la SCM Craiova, a debutat pentru echipa vâlceană în partida cu Minaur Baia Mare, din Liga Florilor, când a marcat şi două goluri. Sârboaica nu a evoluat însă şi în meciul din week-end, cu Brest Bretagne, din Sala Traian, ea având drept de joc pentru SCM Rm. Vâlcea în Liga Campionilor abia din ianuarie 2020.
„Jelena Trifunovic e un transfer bun, e o jucătoare care ne poate ajuta atât în apărare, cât şi atac. Ea n-a putut evolua sâmbăta trecută, cu Brest, dar va putea juca în Main Round. Fără îndoială că ne mai dorim măcar încă o jucătoare, care să facă ambele faze mai bine, pentru că, în multe momente, în meciurile din Liga Campionilor, am cam avut de pierdut din cauza schimbărilor atac-apărare. Însă, suntem totuşi bine şi aşa, având în vedere că ne aflăm pe primul loc în Liga Florilor şi ne-am calificat şi în Main Round. Asta e echipa pe care o avem în momentul de faţă şi încercăm să scoatem maximum din ce avem; cum am spus, cred că suntem peste aşteptări!”, a spus Florentin Pera, antrenorul principal al SCM-ului, după meciul cu Brest Bretage, de sâmbăta trecută.