Handbal

Florentin Pera are gânduri mari înaintea partidelor cu Brest Bretagne şi CSM Bucureşti. Antrenorul Vâlcii speră în două victorii ale elevelor sale

644Vizualizari
Succesul din Danemarca le-a dat aripi handbalistelor de la SCM Rm. Vâlcea, care speră să aibă prestaţii de senzaţie şi în următoarele două meciuri oficiale pe care le vor disputa în continuare. Primul va fi cel cu Brest Bretagne (de duminică, 14 februarie, de pe teren propriu), iar cel de-al doilea – cu CSM Bucureşti (joi, 18 februarie, la Sf. Gheorghe). Şi antrenorul principal al SCM-ului, Florentin Pera, are gânduri mari şi visează chiar la o dublă victorie a elevelor sale.
„În ceea ce priveşte ultimul meci din Liga Campionilor, cu Brest Bretagne, de pe teren propriu, sperăm să câştigăm şi să încheiem Grupa B cu o victorie. Din păcate, nu vom mai juca toate meciurile. Nu am mai jucat cu Borussia Dortmund (nici acasă şi nici în deplasare), la fel cum nu am mai jucat nici returul cu Podravka Koprivnica, de la Rm. Vâlcea. În mod normal, dacă am fi jucat pe teren şi aceste trei meciuri, am fi acumulat mai multe puncte în clasament. Dar asta e situaţia, am avut o perioadă foarte grea, plină de probleme din cauza Covid-19, aşa că a trebuit să ne adaptăm din mers. Sper că vom creşte şi vom lupta la fel de bine ca până acum, că vom munci din greu la antrenamente, pentru noi succese”, a declarat Pera.
„Pentru noi, şi următorul meci din campionatul intern e important, pentru că vom evolua împotriva echipei CSM Bucureşti, pe care toată lumea îl aşteaptă. Sperăm să fim în formă bună şi, normal, să-l câştigăm şi pe acela!”, a mai adăugat Florentin Pera, după meciul cu Odense Handbold, din Danemarca.