vineri, aprilie 16, 2021
Handbal

Florentin Pera, interzis la națională! Antrenorul Vâlcii a obţinut doar 1 vot la scrutinul pentru alegerea noului tehnician al echipei tricolore

167Vizualizari
Săptămâna trecută, antrenorul Bogdan Burcea (SCM Craiova) nu a mai primit un nou mandat de selecţioner al echipei naţionale de handbal feminin. În locul său, a fost ales să conducă destinele echipei tricolore Adrian Vasile (38 de ani) – de la CSM Bucureşti.
De menţionat este faptul că, în calculele pentru postul de selecţioner au fost incluşi opt antrenori, nominalizaţi de Comisia Tehnică a Federaţiei, iar printre aceştia s-a numărat, din nou, şi Bogdan Burcea. Până la urmă, cele mai multe voturi (8) le-a primit antrenorul echipei din Capitală, lidera la zi a Ligii Florilor. Pe poziţia secundă la acest scrutin, s-a clasat chiar fostul selecţioner, cu 3 voturi.
În plus, au mai fost propuşi Aurelian Roşca (fără angajament în prezent) şi Horaţiu Paşca (Gloria 2018 Bistriţa) – ambii obţinând câte 2 voturi, Florentin Pera (SCM Rm. Vâlcea), Costică Buceschi (Minaur Baia Mare), Gheorghe Tadici (HC Zalău) şi Ovidiu Mihăilă (SCM Gloria Buzău) – fiecare adunând doar câte 1 vot.