vineri, ianuarie 22, 2021
Handbal

Florentin Pera (SCM Rm. Vâlcea): „Duminica aceasta, vom intra pe teren cu gândul de a o mai învinge încă o dată pe CSM Bucureşti!”

292Vizualizari

În Supercupa României din sezonul trecut, deşi a pornit din postura de outsideră, SCM Rm. Vâlcea a reuşit să obţină o victorie de senzaţie (cu scorul de 33-31, după prelungiri), în faţa cvadruplei campioane a ţării, CSM Bucureşti, şi să-şi treacă, astfel, în palmares, primul trofeu din istorie. Ulterior, formaţia antrenată de Florentin Pera a cucerit şi titlul naţional.
Antrenorul care a readus titlul naţional în Sala Traian după şase ani de pauză mai spune că elevele sale nu se sperie de CSM Bucureşti şi vor să câştige un nou trofeu, duminica aceasta, la Braşov. „Vom intra pe teren cu încredere şi cu acelaşi gând: acela de a produce surpriza şi de a o mai învinge încă o dată pe CSM Bucureşti!”, a subliniat Florentin Pera.
Antrenorul principal de la SCM Rm. Vâlcea speră ca omogenitatea câştigată în partidele amicale din această vară să se reflecte pe teren, chiar dacă nu a avut tot lotul la dispoziţie în perioada de pregătire de vară. „Din acest punct de vedere, plecăm cu un oarecare minus, din cauză că nu am avut toate jucătoarele disponibile în vară, pentru a crea cele mai bune relaţii de joc. Am adus multe fete noi şi mi-aş fi dorit ca absolut toate să fie apte încă din prima zi a pregătirii, să creăm din timp acel grup omogen de care avem nevoie, dar nu s-a putut acest lucru. Însă, cred că toate – chiar şi cele care au evoluat mai puţin în amicale – vor demonstra pe teren că putem să câştigăm un nou trofeu. Sunt sigur că vom găsi plusul necesar, astfel încât să să fim în cea mai bună formă şi să abordăm partida cu CSM Bucureşti cu o determinare maximă”, a adăugat Pera.
Meciul din Supercupa României, dintre SCM Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti, va avea loc duminică, 25 august, de la ora 17.30, la Braşov, şi va fi transmis LIVE de TVR 1.