miercuri, septembrie 30, 2020
Handbal

Florentin Pera: „Sper ca, pe viitor, SCM să se apropie de ce a fost odinioară Oltchim-ul, dar trebuie să mai avem răbdare. Lucrurile nu pot fi făcute peste noapte!”

166Vizualizari

2239 de spectatori au asistat la meciul cu Audi ETO Gyor, de sâmbăta trecută, conform site-ului oficial al EHF. Asistenţa numeroasă înregistrată împotriva campioanei en-titre a Europei îl face pe antrenorul Florentin Pera să spere că SCM va avea, în continuare, un cuvânt greu de spus în handbalul feminin românesc, dar şi în cel european. Tehnicianul îşi doreşte ca actuala echipă să atingă nivelul de odinioară al Oltchim-ului sau chiar să-l întreacă.
„Cu Gyor, cred că echipa noastră a arătat un handbal bun şi a dovedit că are potenţial. De aceea, sper ca pe viitor, în următorii ani, Vâlcea să formeze o echipă competitivă, cu care să se poată lupta, mai departe, cu grupări de talia Gyor-ului. Avem o istorie îndelungată şi o tradiţie foarte mare în spate, dar şi nişte fani extraordinari. Mai mult decât atât, în doar doi ani, am realizat lucruri extraordinare, câştigând titlul naţional şi evoluând cu succes în Liga Campionilor, unde suntem deja cu un pas în sferturi. Sper ca pe viitor Vâlcea să se apropie de ce a fost odinioară Oltchim-ul. Asta îşi doreşte toată lumea, dar trebuie să mai avem răbdare, deoarece lucrurile nu pot fi făcute peste noapte. Avem o echipă nouă, cu multe jucătoare noi. Pentru următorul sezon, încercăm să păstrăm cât mai multe fete din lotul actual şi să ne mai întărim cu alte câteva, în aşa fel încât anul viitor să fim o forţă şi să ajungem la un nivel cât mai înalt, pe măsura aşteptărilor propriilor suporteri”, a afirmat Pera.