miercuri, martie 3, 2021
Administrație

Florin Ionescu (primar Stoileşti) critică dur Guvernul: Niciodată nu s-a mai întâmplat ca doar primăriile PNL să primească bani. PSD a împărțit tuturor! E o rușine ce se întâmplă!

144Vizualizari
Joia trecută, Guvernul a alocat suma de 13,5 milioane lei județului Vâlcea. Interesant este faptul că pe listă se regăsesc doar localități conduse de primari liberali, ceea ce a generat un conflict uriaș în rândul celorlalți aleşi locali. În acest sens, Florin Ionescu, primarul PSD din Stoilești, a precizat că liberalii au avut scopul de a ajunge la putere doar pentru a pune mâna pe bani, nefiind deloc interesați de soarta comunităților conduse de alte partide.
„E o rușine fără precedent ceea ce s-a întâmplat! NICIODATĂ, PSD nu a împărțit bani doar primarilor săi! Luați exemplul lui Costi Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea. Zilele trecute, el a împărțit fonduri în mod egal primăriilor, indiferent de culoarea lor politică. E un exemplu de bun simț și responsabilitate”, a explicat primarul Florin Ionescu, din Stoileşti.