Fotbal Diverse

Florin Rizea și Iulian Roșoagă (Tazmannschaft) s-au calificat în finala Supercupei României, după un meci dramatic cu Bogdan Bârlogeanu și colegii săi de la Oltenia

624Vizualizari

Oltenia Arena Sport a pierdut dramatic calificarea în finala Supercupei României de old boys la minifotbal, competiție rezervată fotbaliștilor trecuți de 40 de ani. În semifinale, Bogdan Bîrlogeanu și colegii săi au făcut un meci de senzație contra celor de la Tazmannschaft București, formație care a avut în componență și doi foști divizionari A, Stelian Stancu și Răzvan Pădurețu.

Oltenia Arena Sport a fost la doar câteva secunde distanță de a ajunge în finală, dar a fost egalată, la 2-2, în ultima fază a meciului. Asta după ce „Lupu” a marcat ambele goluri ale întâlnirii și a tras tot timpul echipa după el. La ultima fază, bucureștenii au marcat dintr-o lovitură liberă obținută din apropierea careului. Apoi, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, unde au ratat Bogdan Bîrlogeanu și Cosmin Văcaru.

Finala mare are loc între Tazmannschaft și Juventus Brăila, azi, de la ora 14.00, pe terenul sintetic Oltenia Arena Sport („Dem Rădulescu”).De precizat e faptul că, la Tazmannschaft, au evoluat și Iulian Roșoagă și Florin Rizea – managerul sălilor de evenimente Luxury.