miercuri, ianuarie 19, 2022
Handbal

Florin Verigeanu a comentat tragerea la sorţi din Liga Europeană: „Este o grupă echilibrată, pe care vrem s-o câştigăm!”

130Vizualizari

• SCM Rm. Vâlcea va avea un program infernal în lunile ianuarie şi februarie, cu 13 meciuri

SCM Rm. Vâlcea le va înfrunta pe Viborg HK (Danemarca), Vaci NKSE (Ungaria) şi Chambray Touraine Handball (Franţa), în Grupa D a Ligii Europene. După tragerea la sorţi de joia trecută, preşedintele secţiei de handbal a clubului din Sala Traian, Florin Verigeanu, a declarat că obiectivul este nu doar acela de a ajunge în sferturi, ci şi de a câştuga grupa. Pe de altă parte, oficialul de la SCM a dezvăluit că, prin prisma prezenţei în competiţia europeană, programul echipei din lunile ianuarie şi februarie va fi unul infernal, cu nu mai puţin de 13 meciuri.
„Este o grupă echilibrată, pe care vrem să o câştigăm. Va fi însă dificil, deoarece, în luna ianuarie 2022, vom avea şapte jocuri (trei în grupele EHF şi patru în Liga Florilor), iar în februarie 2022 vom disputa şase meciuri (trei în grupele EHF şi trei campionat). Sperăm să avem toate jucătoarele sănătoase şi sunt convins că vom trece de faza grupelor”, a spus Florin Verigeanu, într-o declaraţie pentru site-ul prosport.ro.