Handbal

Florin Verigeanu (SCM Rm. Vâlcea). „E important să câştigăm returul cu Podravka, pentru a ne recupera punctele pe care le-am putea pierde prin forfait. Şi cu Buducnost, vrem să obţinem un rezultat pozitiv!”

259Vizualizari
Săptămâna trecută, SCM Rm. Vâlcea a primit vestea că ar putea pierde la „masa verde” restanţele din Liga Campionilor, dacă acestea nu vor putea fi reprogramate până pe 25 ianuarie. Cum două dintre acestea au fost deja fixate (cele cu Buducnost Podgorica şi Borussia Dortmund, ambele de pe teren propriu), singurul meci de acasă care încă nu a fost bătut în cuie e cel cu Podravka Koprivnica. Pe de altă parte, echipa antrenată de Florentin Pera ar putea câştiga însă, tot prin forfait, partida din deplasare cu formaţia germană, cea care a fost vinovată de nedisputarea iniţială a meciului, în cadrul etapei a 9-a, dacă acesta nu se va mai disputa.
„Borussia Dortmund este o forţă, are şase jucătoare olandeze în lot, care au fost prezente atât la Campionatul Mondial din Japonia, din 2019, când au cucerit titlul suprem, cât şi recent, la Campionatul European din Danemarca. Trebuie să recunoaştem aşadar că am avea parte de meciuri foarte grele împotriva formaţiei din Germania, dacă ambele ar fi reprogramate. În ianuarie, ne interesează foarte mult meciul din deplasare cu Podravka Koprivnica, pe care e foarte important să-l câştigăm, pentru a ne recupera punctele pe care le-am putea pierde acasă, la «masa verde». În plus, şi cu Buducnost Podgorica, vrem neapărat să jucăm bine acasă, pentru că sperăm să obţinem, de asemenea, un rezultat pozitiv, care să ne ajute să urcăm în clasament”, ne-a declarat preşedintele secţiei de handbal de la SCM Rm. Vâlcea, Florin Verigeanu, referindu-se la reprogramarea restanţelor din Liga Campionilor ale echipei din Sala Traian.