Diverse

FORD a ales comuna Mălaia pentru realizarea videoclipului de prezentare a ultimului model de camionetă

112Vizualizari
Comuna Mălaia a fost aleasă de reprezentanţii companiei auto Ford, pentru realizarea unui videoclip de prezentare a ultimului model de camionetă. În localitatea administrată de primarul Gheorghe Dinculescu a ajuns o echipă de filmare alcătuită din peste 100 de persoane, iar reprezentanţii administraţiei au rămas plăcut impresionaţi de organizarea logistică.
„Reprezentanţii Ford au venit la primărie şi ne-au întrebat dacă le acordăm sprijinul să realizeze acest videoclip. Bineînţeles că am fost de acord, nu se putea pune problema să fie altfel, ne onorează orice lucru de acest gen prin care este promovată localitatea. E un fapt bun că Mălaia a fost aleasă pentru o asemenea acţiune. În comuna noastră au fost prezente peste 100 de persoane, care au putut admira peisajele de vis de aici şi sigur că le vor povesti şi altora cât de frumoasă e zona. În aceste condiţii, practic, am avut asigurată o promovare gratuită, iar pe viitor există şansa să avem mai mulţi turişti. Dacă fiecare vizitator ne va recomanda mai departe, localitatea va avea doar de câştigat”, au dezvăluit reprezentanţii administraţiei locale din Mălaia.
Filmările la noua camionetă Ford Transit au durat o săptămână şi au avut loc pe drumul judeţean din Ciunget, care tocmai a fost asfaltat de Consiliul Judeţean Vâlcea, dar şi la coada lacului de acumulare, unde fiecare cadru a fost pregătit în cele mai mici detalii. „În acest sens, reprezentanţii Ford au obţinut avizele necesare de la Hidroelectrica şi Apele Române. Cele 100 de persoane care au făcut parte din echipa de filmare s-au cantonat în curtea şcolii, aceasta fiind locaţia pe care am putut să le-o punem la dispoziţie. Am rămas foarte surprinşi cât de bine organizată a fost toată treaba! Au avut bucătărie mobilă, lăzi frigorifice, maşini de spălat, uscătoare de recuzită, toalete ecologice, vidanjă proprie, dar şi firmă de pază. A fost ceva profesionist sută la sută, aşa cum era şi normal! Ca să nu mai spunem şi că tot ei au salubrizat zonele în care au avut loc filmările, iar la final au lăsat totul curat”, au mai transmis reprezentanţii comunei Mălaia.