sâmbătă, aprilie 13, 2024
Fotbal Județean

Foresta Mălaia a deschis scorul în minutul 1, la Brezoi. Iulian Beleţ – gol de Liga Campionilor, în derbiul orgoliilor (3-2)

1.86KVizualizari
Foresta Mălaia a câștigat, cu scorul de 3-2, derbiul orgoliilor, pe care l-a disputat în deplasare, pe terenul echipei Lotru Brezoi. Oaspeții au deschis scorul rapid, chiar din minutul 1, prin Flavius Chirculescu, iar, în minutul 43, Iulian Beleț a semnat un super-gol. Polițistul de la Mălaia a reușit să marcheze la vinclu, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.
La reluarea partidei, Foresta Mălaia a făcut 3-0 și părea că se va impune la scor. Lotru Brezoi a avut însă o tresărire de orgoliu și a reușit să marcheze de două ori până la final, pentru 3-2.

„Meciul a fost chiar foarte tensionat. Nici nu ne așteptam altfel! Pe final, s-au dictat şi două eliminări, una la Brezoi și alta la noi. Nu am nimic de comentat contra arbitrajului (n.r.: la centru, s-a aflat Răzvan Petre Mosor). A fost un meci nebun, cu foarte multe faze grele. Trebuia să câştigăm, pentru că am început foarte bine jocul”, a explicat Marius Pruneși, oficialul echipei Foresta Malaia.
Acesta a reamintit faptul că, săptămâna trecută, fotbaliştii din localitatea administrată de primarul Gheorghe Dinculescu (FOTO – sus, în dreapta, alături de Marius Pruneşi) au avut parte de o ședință foto profesionistă, cu fotograful echipei de rugby a clubului Steaua Bucureşti.