miercuri, iulie 28, 2021
Fotbal Județean

Fostul polițist Nicolae Vîlcu (Oltețul Zătreni) i-a dat dreptate lui Ion Lazăr („Mara”): Văd târguri pline, cu mii de oameni, perfecte legale ca desfășurare, dar fotbalul în 22 e foarte periculos

276Vizualizari
Nicolae Vîlcu, fost polițist în zona Zătreni, i-a dat dreptate antrenorului Ion Lazăr („Mara”), care a declarat pentru ziarul Tribuna Vâlceană că peste tot bubuie petrecerile (nunți, botezuri etc), dar fotbalul mic și cel pentru copii și juniori nu poate începe decât cu teste sau vaccin. Oficialul echipei de fotbal Oltețul Zătreni a dat o situație pe care o întâlnește săptămânal în mediul rural.
„În mediul rural, sunt mii de persoane care merg la bâlciurile săptămânale, cozi uriașe, de oameni unul lângă altul. Mesele colcăie! Dar, la fotbal, unde sunt 22 de persoane pe un teren uriaș, nu e voie decât cu teste sau vaccin. Am și eu experiență cu oamenii în zeci de ani ca polițist. Vă spun că nu mi se pare normal. Ion Lazăr are dreptate când critică ceea ce se întâmplă. Ar trebui să existe oameni puternici care să pună această problemă, pentru că, altfel, nu vom avea fotbal pentru cel puțin încă un an”, a comentat Nicolae Vîlcu, antrenor la Olteţul Zătreni.
În urmă cu două săptămâni, mai precis duminică, 11 iulie, Olteţul Zătreni a obţinut o victorie de senzaţie într-un amical cu Ştiinţa Grădiştea (8-1), care a avut loc pe terenul echipei adverse, cinci dintre „boabe” fiind semnate de Adrian Surdu (FOTO – în centru).