joi, februarie 25, 2021
Fotbal Județean

Fotbaliştii de la AS Şirineasa sunt foarte dornici să revină pe teren! Cosmin Streinu: „Nu cred că sezonul actual se mai poate relua!”

281Vizualizari
Pentru perioada de vacanţă forţată, fiecare fotbalist de la AS Şirineasa are un program individual de pregătire din partea antrenorului Daniel Băcanu. Mai mult decât atât, toţi trebuie să dovedească faptul că-şi îndeplinesc sarcinile, cu conştiinciozitate, printr-un filmuleţ pe whatsapp. Dezvăluirile au fost făcute de Cosmin Streinu.
„Unii jucători aleargă, alţii fac abdomene şi flotări. Spre exemplu, Emil Popa (Tapas) postează în fiecare zi că aleargă câte 5 kilometri în jurul blocului. Cosmin Rădoi e la ţară şi face sport prin grădină. Şi ceilalţi au diferite activităţi de pregătire. Seara stăm de vorbă cu jucătorii, pe internet, iar ei ne întreabă dacă n-am putea să ne întâlnim totuşi, cu toţii, la o scurtă alergare. Bineînţeles că le-am spus că, deocamdată, nu mai e posibil acest lucru”, a precizat Cosmin Streinu.
Oficialul de la AS Şirineasa s-a referit în continuare şi la variantele disponibile pentru reluarea campionatului şi recunoaşte că sezonul actual e compromis, cel puţin la nivel judeţean. „Cel mai devreme, vom putea să revenim pe teren pe 1 iunie sau mai târziu, pe 15 iunie. Nu cred că e indicat să evoluăm toată vara, pe 35-40 de grade Celsius. Cum să joci 7-8 meciuri pe o căldură infernală, şi cu etape intermediare? De aceea, nu cred că sezonul actual se mai poate relua, mai bine începem, din nou, în toamnă, cu următorul campionat. Totul depinde însă şi de ce vor decide FIFA, UEFA şi FRF”, a mai adăugat Cosmin Streinu.

Ion Streinu: „Jucătorii au o poftă enormă de a juca fotbal din nou!”

Şi primarul Ion Streinu a remarcat că jucătorii de la AS Şirineasa sunt foarte nerăbdători să joace fotbal din nou, după pauza aceasta extrem de lungă, cauzată de Covid-19. „Toţi băieţii sunt foarte dornici să se întoarcă pe teren, văd asta bine din discuţiile pe care le au pe grupurile de pe internet şi de pe telefon. Vom vedea ce se va decide cu sezonul actual, nu e vina niciunei echipe că s-a întrerupt campionatul. Dacă Federaţia va stabili să nu se mai joace, asta e!”, a subliniat primarul din Şirineasa.