Fotbal Județean

Fotbaliştii de la Minerul Costeşti au dedicat victoria cu Stejarul Vlădeşti preşedintelui echipei. „La mulţi ani, Sergiu!”

1.29KVizualizari

Minerul Costeşti a câştigat cu scorul de 3-1 meciul din cadrul etapei a VI-a a Superligii, disputat pe teren propriu, cu Stejarul Vlădeşti 2009. Echipa pregătită de Marius „Ţeţe” Vlădoi a marcat prin Eduard Puşcatu, Marius Vlad şi Vali Mihalcea.

Marius „Ţeţe” Vlădoi, antrenor-jucător Minerul Costeşti: „A fost 1-0, pentru noi, la pauză, apoi, 1-1, imediat după reluarea jocului. Am marcat ultimele două goluri în minutele 83 şi 90. Nu a fost un meci prea strălucit, dar important e că am luat maximum de puncte. Vom juca, în continuare, meciuri cu echipe bune, precum Cozia Călimăneşti, Unirea Tomşani şi Oltul Drăgoeşti. Dedicăm victoria cu Vlădeşti preşedintelui nostru, Sergiu Holtei, care, luni, 23 septembrie, îşi va aniversa ziua de naştere… Îi mulţumim din suflet pentru că se zbate ca această echipă să aibă toate condiţiile necesare performanţei. La mulţi ani, Sergiu!”.

Echipa din comuna administrată de primarul Toma Peştereanu are punctaj maxim după cinci meciuri, dar ocupă locul secund în Superligă, pentru că şi-a amânat partida cu Oltul Ioneşti, din etapa a V-a. Lidera ierarhiei e Cozia Călimăneşti (16 puncte), cele două fruntaşe urmând a se întâlni chiar week-end-ul viitor, mai precis sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 11.00, pe Stadionul „Oltchim”, din Rm. Vâlcea.