Fotbal Județean

Fotbaliştii de la Viitorul Mateeşti au petrecut imediat după meciul cu Chimia. După două săptămâni de vacanţă, vor urma partidele amicale

800Vizualizari
Week-end-ul trecut, mai precis duminică, 11 iunie, Viitorul Mateeşti a remizat, pe teren propriu, cu Chimia 1973 Rm. Vâlcea (2-2), în ultima rundă a Ligii a IV-a. Imediat după acest meci, primarul Cosmin Anghelescu şi conducătorii clubului i-au invitat pe jucătorii de la Viitorul Mateeşti la o masă festivă, prilejuită de încheierea campionatului.
„După meciul cu Chimia, i-am reunit pe toţi fotbaliştii la petrecerea de final de sezon, iar cu această ocazie am depănat împreună cu ei amintirile frumoase, dar şi pe cele mai puţin plăcute, din primul campionat în care am jucat în Liga a IV-a. Echipa a intrat în vacanţă pentru două săptămâni, după care ne vom programa câteva meciuri amicale. Până atunci, poate că vom afla şi la ce nivel vom evolua din toamnă. Practic, ar trebui să continuăm în Liga a IV-a, pentru că doar promovarea SCM-ului va conta pentru a se crea un loc liber pentru noi. Oricum, rămâne de văzut şi ce se va întâmpla cu cele două fruntaşe ale Ligii a V-a, Oltul Ioneşti şi Oltul Drăgoeşti, dacă ambele vor dori să joace în elită. Am discutat deja cu oficialii AJF, să ne anunţe cât mai repede la ce nivel vom evolua, ca să ştim ce transferuri trebuie să perfectăm pentru sezonul viitor”, au afirmat reprezentanţii echipei Viitorul Mateeşti.