Fotbal Diverse

Fotbaliştii lui Adi Savu, cea mai mare performanţă din Vâlcea. Ei se pregătesc pentru alte turnee foarte puternice!

597Vizualizari

Fotbaliştii Under 11, de la Hidro Rm. Vâlcea, antrenaţi de Adrian Savu au reuşit cea mai mare performanţă din ultimii ani: clasarea pe locul 3 la turneul final al Campionatului Naţional, unde au fost pe aceeaşi treaptă a podiumului cu Academia „Gheorghe Hagi”. Nicio altă echipă din Vâlcea nu a mai reuşit să se claseze pe podium în ultimii ani, semn că Adi Savu are o generaţie de excepţie.
„Rezultatul este cu atât mai bun cu cât pentru al doilea an consecutiv mergem la turneul final. Plus că, de patru ani, copiii mei minunaţi sunt campioni judeţeni, adică, au patru titluri consecutive câştigate. Asta spune multe despre valoarea lor! În perioada următoare, vom avea mai multe meciuri amicale puternice, pentru a continua parcursul foarte bun. Vom participa la turnee de top care vor fi organizate la Slatina, Sibiu, Bucureşti, Piteşti şi nu numai. Le mulţumesc din suflet copiilor pentru ceea ce au realizat, dar şi părinţilor, care îi susţin zi de zi! Ei sunt campionii mei!”, a precizat antrenorul Adrian Savu.
Lotul echipei Hidro Under 11 cuprinde următorii jucători: Denis Măciuceanu, Dan Teodor Butişteanu, Andrei David Busuioceanu, Alexandru Florin Piloiu,Ioan Alexandru Saraolu, Adrian Ştefan Stoenete, Ioan Alexandru Oprea, Andrei David Dobre, Robert Stoian, Fabian Trană, Giovani Păşcălău, Mihai Vârlan, Sorin Denis Scoică şi Gabriel Sanda.