duminică, aprilie 11, 2021
Fotbal Diverse

Fotbaliștii lui Dan Zguroiu, de la Olimpic Rm. Vâlcea, au impresionat la turneul Happy Star Cup – București

475Vizualizari
Week-end-ul trecut, echipa de copii născuți în anul 2011, de la clubul Olimpic Rm. Vâlcea, a participat la turneul Happy Star Cup, desfășurat în Capitală, în Complexul Sportiv din „Ștefan cel Mare”.
În faza grupelor, fotbaliștii antrenați de Dan Zguroiu au câștigat cu CSA Steaua (5-1), Dinamo Bucureşti (4-3) şi D’Angelo Bucureşti (11-3). Apoi, în sferturi, vâlcenii au trecut de AC Milan Craiova, cu 6-1. Olimpic a pierdut însă în semifinale, cu 4-2, contra campioanei Didi Iași, iar ulterior a fost învinsă şi în finala mică, la penaltiuri, cu scorul de 2-0 (după 1-1 în timpul regulamentar de joc).
„La Happy Star Cup, au participat 16 echipe la categoria de vârstă 2011. Am terminat în primele 4, un loc foarte bun, dacă ținem cont că au jucat cluburi cu putere financiară și tradiție, precum Steaua, Dinamo, Progesul București și nu numai”, a declarat antrenorul Dan Zguroiu.
Lotul echipei Olimpic Rm. Vâlcea la turneul din Capitală a fost alcătuit din următorii jucători: Denis Ștefan, Louis Udeanu, Aris Gașpar, Ciprian Manda, Cassian Măgădan, Rareș Coșoveanu, Darius Niculescu, Lucas Lungan și Alex Marinescu.