Fotbal Național

FRF a stabilit datele barajelor de promovare în Liga a III-a. Campioana Vâlcii trebuie să fie desemnată până pe 12 iunie

542Vizualizari
Săptămâna trecută, cu ocazia validării lui Edward Iordănescu în funcţia de selecţioner al naţionalei de fotbal a României, membrii Comitetului Executiv al FRF au luat în discuţie şi alte aspecte. Printre altele, în şedinţa care a avut loc marţi, 25 ianuarie, forul condus de Răzvan Burleanu a aprobat cu unanimitate de voturi şi Regulamentul meciurilor de baraj pentru promovare în Liga a III-a.
Din această vară, FRF a decis să se revină la vechea formulă de organizare, cu meciuri în dublă manşă, între cele 42 de câştigătoare ale competiţiilor judeţene. Acestea vor avea loc pe 18 şi 25 iunie. Altfel, Federaţia Română de Fotbal le-a transmis reprezentanţilor AJF-urilor din ţară că echipele campioane judeţene trebuie să fie anunţate până pe 12 iunie.
„Conform hotărârii Comitetului Executiv, vor promova în Liga a III-a cele 21 de echipe câştigătoare ale jocurilor de baraj dintre cele 42 de campioane declarate de AJF-urile din ţară. Jocurile de baraj se vor desfăşura pe 18 iunie (ora 18.00) – turul şi, respectiv, 25 iunie (ora 17.30) – returul”, a transmis Federaţia Română de Fotbal.
„Asociaţiile judeţene de fotbal din ţară, respectiv, AMFB, sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 12 iunie, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acestora eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului”, se mai spune în Regulamentul de organizare şi desfăşurare a meciurilor de baraj pentru promovare în ultimul eşalon naţional.