duminică, februarie 28, 2021
Fotbal Județean

FRF nu e interesată deloc de fazele judeţene ale Cupei României, ci doar de campionate! Mister în privinţa competiţiilor KO!

369Vizualizari
Săptămâna trecută, conducerea FRF a anunţat mai multe decizii legate de desfăşurarea campionatelor de fotbal din ţară, iar printre altele s-a decis suspendarea sezonului actual al Ligii a III-a. În plus, s-a schimbat şi sistemul de promovare în Liga a III-a, în loc de 21 de echipe urmând a promova acum doar 14 formaţii de la judeţ.
Forul condus de Răzvan Burleanu nu a amintit însă nimic despre Cupa României, în speţă, despre desemnarea reprezentantelor fiecărui judeţ pentru faza naţională. AJF-urile din ţară nu au primit, până în prezent, niciun termen pentru stabilirea câştigătoarelor. Iar asta înseamnă că, pentru prima oară după mulţi ani, competiţia KO a trecut pe plan secund şi nu va mai deschide viitorul sezon competiţional, aşa cum s-a întâmplat până acum.
La Vâlcea, faza judeţeană a ajuns la nivelul semifinalelor. În „careul de aşi”, Cozia Călimăneşti se va duela cu Minerul Costeşti, iar Unirea Tomşani cu Olteţul Alunu 2016, meciurile urmând a avea loc tur-retur. Ulterior, va avea loc finala, într-o locaţie care încă nu a fost stabilită de AJF.