Handbal

FRH a stabilit ca, pe 12-13 ianuarie, să aibă loc cel de-al patrulea turneu al Ligii Florilor. Va fi vorba doar de o etapă, iar meciurile se vor juca la Braşov

246Vizualizari
SCM Rm. Vâlcea va începe anul 2020 cu un meci împotriva echipei Audi ETO Gyor, în etapa a 10-a a Ligii Campionilor, care e programat duminică, 10 ianuarie, de la ora 17.00, în Sala Traian. Pentru elevele lui Florentin Pera, va urma apoi o partidă în Liga Florilor, în cea de-a 7-a rundă a sezonului, împotriva echipei SCM Gloria Buzău. Partida va avea loc miercuri, 13 ianuarie, pe teren neutru, în cadrul celui de-al patrulea turneu de sală pe care FRH îl va organiza. Competiţia se va desfăşura, cel mai probabil, la Braşov, unde e programată o singură etapă, care se va derula pe parcursul a două zile: marţi şi miercuri, 12-13 ianuarie.
„Iniţial, s-a vehiculat că turneul de sală din 12-13 ianuarie va avea loc, de asemenea, tot la Sf. Gheorghe, unde s-au mai jucat meciuri în Liga Florilor şi între 29 octombrie şi 3 noiembrie”, a anunţat Florin Verigeanu, preşedintele secţiei de handbal de la SCM Rm. Vâlcea.
Programul complet al etapei a 7-a din Liga Florilor, cu împărţirea meciurilor în cele două zile, va fi anunţat în perioada următoare. De menţionat mai este şi faptul că rundele 8 şi 9 din cadrul sezonului actual au fost fixate pentru perioada 29-31 ianuarie, când SCM Rm. Vâlcea le va înfrunta pe Dunărea Brăila şi Activ Prahova Ploieşti.

HANDBAL FEMININ / LIGA FLORILOR

Etapa a 7-a
• Marţi, 12 ianuarie 2021 / Miercuri, 13 ianuarie 2021:
GLORIA 2018 BISTRIŢA – DUNĂREA BRĂILA
MINAUR BAIA MARE – CSM BUCUREŞTI
CSM SLATINA – MĂGURA CISNĂDIE
RAPID BUCUREŞTI – CS „U” CLUJ-NAPOCA
HC ZALĂU – SCM CRAIOVA
ACTIV PRAHOVA PLOIEŞTI – DACIA MIOVENI 2012
SCM GLORIA BUZĂU – SCM RM. VÂLCEA
SCM GALAŢI – CRIŞUL CHIŞINEU-CRIŞ *)
*) nu se dispută; echipa Crişul Chişineu-Criş s-a retras din campionat