duminică, aprilie 11, 2021
Handbal

FRH a stabilit numerele de ordine pe care le vor avea echipele nou-promovate în Liga Florilor în calendarul sezonului 2020-2021

127Vizualizari
La începutul săptămânii trecute, la sediul FRH, din Capitală, s-a desfăşurat tragerea la sorţi a numerelor de ordine pe care le vor avea cele patru nou-promovate în Liga Florilor, în programul noului sezon competiţional. Evenimentul a avut loc luni, 21 septembrie, şi a fost necesar după anularea turneului de promovare. Competiţia era inutilă în condiţiile în care în luptă au mai rămas doar patru echipe, adică exact atâtea câte trebuiau pentru a fi completate locurile de pe prima scenă a ţării. Astfel, prin tragere la sorţi, s-au atribuit următoarele numere de ordine formaţiilor nou-promovate: CS Dacia Mioveni (1), CS Activ Ploieşti (2), ACS Crişul Chişineu-Criş (3) şi CSM Galaţi (4).
Aşa cum se cunoaşte, din cauza pandemiei de Covid-19, sezonul 2020-2021 al Ligii Florilor va debuta abia pe 14-15 octombrie, sub forma unui turneu de sală. Forul condus de Alexandru Dedu a anunţat deja că toate cele opt meciuri ale rundei inaugurale se vor disputa într-un singur oraş, care încă nu a fost stabilit. Şi următoarele cinci etape programate în 2020 vor avea loc în acelaşi fel. Rundele 2-5, în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie, iar a 6-a, pe 18-19 noiembrie.
În prima etapă, SCM Rm. Vâlcea o va înfrunta pe SCM Craiova, după care vor urma meciurile cu CSM Slatina, Crişul Chişineu-Criş, Minaur Baia Mare, Dacia Mioveni şi Gloria 2018 Bistriţa.

Programul meciurilor pe care SCM Rm. Vâlcea le va disputa în Liga Florilor în 2020:

• Etapa 1: SCM Craiova – SCM Rm. Vâlcea
• Etapa a 2-a: SCM Rm. Vâlcea – CSM Slatina
• Etapa a 3-a: Crişul Chişineu-Criş – SCM Rm. Vâlcea
• Etapa a 4-a: SCM Rm. Vâlcea – Minaur Baia Mare
• Etapa a 5-a: Dacia Mioveni – SCM Rm. Vâlcea
• Etapa a 6-a: SCM Rm. Vâlcea – Gloria 2018 Bistrița

Programul meciurilor din prima etapă a Ligii Florilor (14-15 octombrie):

SCM Craiova – SCM Rm. Vâlcea
Crişul Chişineu-Criş – „U” Cluj
Dacia Mioveni – Măgura Cisnădie
SCM Gloria Buzău – CSM București
Activ Ploieşti – Dunărea Brăila
CSM Galaţi – Gloria 2018 Bistrița
HC Zalău – Minaur Baia Mare
Rapid București – CSM Slatina