Handbal

FRH şi-a asociat imaginea cu MOL România, iar Liga Florilor va purta denumirea companiei petroliere din Ungaria

827Vizualizari

Săptămâna trecută, preşedintele FRH, Alexandru Dedu, a parafat un parteneriat cu MOL România, care are ca scop susţinerea performanţei în Liga Naţională de handbal feminin. Astfel, chiar din acest sezon, primul eşalon – competiţie despre care se spune că ar a doua ca valoare din Europa!!! – va purta denumirea de Liga Florilor MOL.
„Faptul că MOL România, o companie atât de puternică, a venit alături de noi, ne onorează şi ne bucură foarte mult. Este o recunoaştere a valorii pe care acest produs de sport îl are. Liga Florilor MOL este, în momentul de faţă, a doua ligă din Europa. Va fi o continuare a acestui drum, dorim să ne menţinem pe poziţiile fruntaşe şi să reuşim să aducem cât mai multă lume către handbal, atât ca practicanţi, cât şi ca spectatori”, a spus Alexandru Dedu, într-o declaraţie pentru site-ul www.frh.ro, după evenimentul de semnare a parteneriatului cu MOL România. „Suntem onoraţi să fim primul partener principal al Ligii Naţionale de handbal feminin şi să susţinem performanţa handbalistelor şi antrenorilor noştri, ale căror eforturi şi dedicare au transformat Liga Florilor într-una dintre cele mai performante competiţii din Europa”, a afirmat şi Camelia Ene, CEO & Country Chairman al MOL România.

Crina Pintea, cea mai bună jucătoare din 2019, alături de Alexandru Dedu, la semnarea partneriatului

Liga Florilor MOL a fost reprezentată la evenimentul de prezentare a parteneriatului cu MOL România chiar de cea mai bună jucătoare româncă din 2019, pivotul Crina Pintea (de la CSM Bucureşti). „În numele întregului colectiv de jucătoare din Liga Florilor MOL, vreau să vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi pentru noi. Sprijinul şi încrederea dumneavoastră sunt foarte importante”, a spus jucătoarea din Capitală.
MOL România este una dintre cele mai importante companii petroliere din ţara noastră, cu o prezenţă de peste 20 de ani pe piaţa românească. Noul partener al FRH şi al Ligii Florilor face parte din MOL Group, o companie multinaţională cu sediul central la Budapesta (Ungaria). Aceasta are peste 100 de ani de experienţă în industrie şi derulează operaţiuni în peste 30 de ţări, având circa 25 de mii de angajaţi în întreaga lume.