joi, iunie 4, 2020
Diverse

Frumoasa voleibalistă Alexandra Popa laudă decizia introducerii Educației sexuale în școli: Suntem în topul rușinos al avorturilor la nivel mondial!

426Vizualizari
Potrivit specialiștilor, în ultimii zeci de ani, în România au fost zeci de milioane de avorturi, iar, din păcate, țara noastră ocupă un loc fruntaș în ceea ce privește acest top degradant. La nivel mondial, România este, după Rusia, a doua țară care, din 1958 și până în prezent, a înregistrat avorturi mai multe decât populația țării. O realitate teribilă! Însă care ar fi putut fi cu mult diminuată, prin măsuri naţionale de prevenție. Se spune că, la ora actuală, în România, încă se fac 250 de mii de chiuretaje pe an, adică, de aproape trei ori populația Râmnicului. Iar asta este o crimă! La nivel mondial, principala cauză a morții rămân avorturile, în număr de peste 40 de milioane pe an. Ca să ne facem o idee, numărul cazurilor de persoane care mor de cancer este de 9-10 milioane.
Zilele trecute, președintele României, Klaus Johannis a promulgat legea care introduce educația sexuală în școli. În vreme ce o bună parte a clerului a condamnat deja această disciplină imorală, mulți români o văd ca pe un act de reducere a crimei. Printre cei care susțin legea se numără și frumoasa voleibalistă de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, Alexandra Popa. „Probabil e cea mai bună lege în ceea ce privește educația în școli. Poate așa vom învăța să ne protejăm mai mult și să nu mai fim numărul 1 la avorturi. Nu ne face deloc cinste! Este o realitate extrem de dureroasă”, a scris Alexandra Popa, pe pagina sa de Facebook.