miercuri, ianuarie 19, 2022
Diverse

Fundaţia Mitică Crăciunescu oferă 30 burse pentru elevii din Vâlcea. Află aici detalii!

1.87KVizualizari
Din momentul în care a fost înfiinţată, Fundaţia Mitică Crăciunescu s-a implicat direct în viaţa comunităţii din Râmnicu Vâlcea, în diverse acţiuni umanitare. Aşa cum se cunoaşte, în luna martie a anului trecut, când şi România a fost lovită de primul val al pandemiei, această organizaţie şi compania DIANA au donat Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea nu mai puţin de 2000 de teste Covid-19 şi 200 de halate. În plus, împreună cu autorităţile locale, Fundaţia Mitică Crăciunescu şi DIANA au mai oferit produse pentru peste 2500 de pachete care au fost acordate persoanelor aflate în izolare.
Vara aceasta, Fundaţia care poartă numele fondatorului companiei DIANA – ale cărui principii le şi duce mai departe! – se va implica într-o nouă acţiune importantă pentru comunitatea locală, în speţă pentru acordarea a 30 de burse pentru elevii din Vâlcea. Astfel, vor fi oferite 15 burse de Performanţă „ce se vor acorda elevilor care înregistrează rezultate deosebite la olimpiade/concursuri şcolare ori în activităţi tehnico-ştiinţifice, artistice sau sportive, extracuriculare, desfăşurate în cadru organizat” şi 15 burse Suport „ce se vor acorda elevilor care provin din familii cu venit brut sub plafonul de 3000 de lei”. Înscrierile pentru a obţine aceste tipuri de burse se pot face până la data de 31 iulie.

„Fundația Mitică Crăciunescu își propune să sprijine comunitatea, prin toate mijloacele pe care le are la dispoziție. Vedem fiecare acțiune a noastră ca pe o oportunitate de a schimba în bine, de a sprijini domeniile în care se resimte nevoia de implicare, sănătatea și educația. Scopul Fondului de Burse Mitică Crăciunescu constă în dezvoltarea durabilă a judeţului Vâlcea, prin susţinerea performanţei şi acordarea de suport pentru formarea tinerilor. Susţinem elevii cărora vrem să le oferim un start bun în viaţă şi şansa de a-şi împlini potenţialul”, au transmis reprezentanţii Fundaţiei Mitică Crăciunescu, pe Facebook.