sâmbătă, decembrie 5, 2020
Fotbal Național

Gabriel Mangalagiu: La Dăești, a fost seriozitate maximă din partea Primăriei! Până și la Horezu am plecat cu o zi înainte de meci…

666Vizualizari
Gabriel Mangalagiu susține că, inclusiv la nivelul Ligii a III-a, pentru a exista o armonie la echipă și rezultate cât mai bune, trebuie ca finanțatorii să înțeleagă că jucătorii au nevoie de condiții optime și la jocurile din deplasare. De asemenea, potrivit antrenorului de la Viitorul Dăești, Federația ar trebui ca, pe viitor, să oprească garanții financiare cluburilor, astfel încât să nu avem parte de retrageri din campionat.
„La Dăești, a fost mereu seriozitate maximă din partea Primăriei şi a Consiliului Local. George Popolan și Ciprian Olaru, mari iubitori de sport şi de fotbal, au avut mereu grijă ca echipei şi jucătorilor să nu le lipsească nimic. Am avut asigurată cazarea și masa cu o zi înaintea meciului inclusiv când am jucat la Horezu. Asta înseamnă profesionalism… Avem nevoie de oameni ca ei în fotbal, care înțeleg fenomenul și știu sacrificiile pe care le fac jucătorii. Nu poți juca în deplasare cu sandvișul în buzunar!”, a subliniat Gabriel Mangalagiu.