Handbal

Galeria echipei SCM Rm. Vâlcea are un nou lider: Robert Vlădăşel i-a predat ştafeta lui…

402Vizualizari
Suporterii de la SCM Rm. Vâlcea au fost întotdeauna cel de-al optulea jucător pentru echipa de handbal feminin din Sala Traian. Aceştia le-au stat aproape jucătoarelor la multe dintre succesele importante pe plan intern şi internaţional, dar au şi suferit alături de ele, când au pierdut. După ani buni în care a fost liderul galeriei vâlcene, Robert Vlădăşel a decis, din motive personale (lipsă de timp), să facă un pas în spate. În locul său, cel care va coordona activitatea fanilor va fi Costel Ungureanu. Robert Vlădăşel a dat publicităţii această informaţie chiar săptămâna trecută, după super-derbiul cu CSM Bucureşti, din Sala Traian.

„De acum încolo, voi vorbi doar în numele meu, nu o voi mai face în numele grupului decât dacă mi se va solicita acest lucru!”

„Salutare tuturor! V-am rămas dator cu o precizare.
De la meciul de la Buzău, grupul nostru are un nou lider, în persoana lui Costel Ungureanu. În anii in care am fost liderul acestui grup, mi-am dorit întotdeauna să fac lucrurile la superlativ! Mi-am dorit ca acest grup să ajunga unul respectat în ţară şi, într-o oarecare măsură, cred că am şi reuşit acest lucru! Am condus un grup frumos, un grup unit! A venit însă momentul să fac un pas în spate! Motivele sunt mai multe, principalul fiind lipsa de timp!
În momentul în care i-am anunțat pe băieţi intenţiile mele şi i-am întrebat pe cine propun ei răspunsul a fost acelaşi din partea tuturor: Costel! L-am asigurat de toată susținerea mea, de faptul că voi face tot ce pot pentru ca împreună să realizăm lucruri importante şi pe viitor! De acum încolo, voi vorbi doar în numele meu, nu o voi mai face în numele grupului decât dacă mi se va solicita acest lucru!
În final, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru toată susținerea voastră în toţi aceşti ani extraordinari şi să vă asigur pe toți de respectul și prețuirea mea! Frații mei, indiferent ce s-ar întâmpla, rămânem aceiași şi niciodată nu lăsăm steagul jos! E datoria noastră!”, a scris Robert Vlădăşel, pe Facebook.
Acesta a adăugat apoi şi un scurt comentariu, cu referire la meciul cu CSM Bucureşti, de joia trecută. „P.S.: FELICITĂRI echipei noastre pentru jocul extraordinar! Deşi am observat că există şi anumiţi fani ai echipei oaspete care plâng că aceasta a fost dezavantajată de arbitraj, Vâlcea este învingătoarea meritorie. Suporterii neutri cred că sunt 100 % de acord cu mine!”, a încheiat Robert Vlădăşel.