miercuri, ianuarie 27, 2021
Fotbal Județean

Gașca nebună de la FC Băbeni se mută la Sparta Rm. Vâlcea. Antrenori: Iulică Dincă și Romeo Chelcea. Vezi detaliile despre noul super-proiect al lui Marius Voican!

1.34KVizualizari
Marius Voican (manager la Brother’s Pub și Frigotech) a luat decizia de a renunța la colaborarea cu Minerul Costești (campioana Superligii), pentru a pune bazele unui proiect nou, de lungă durată. Este vorba de înființarea echipei de seniori Sparta Rm. Vâlcea, care a solicitat deja, la AJF Vâlcea, înscrierea în campionatul județean. Antrenori vor fi Iulică Dincă și Romeo Chelcea, iar lotul de jucători va proveni de la FC Băbeni și alte cluburi tari din Superligă. Practic, se va reuni gașca nebună din urmă cu un sezon, care va juca pe Stadionul „Brothers Sport Hub”!

„Scopul acestui proiect este acela de a promova mai ușor copiii legitimați la Sparta – Elite Juniors și de a forma o academie în adevăratul sens al cuvântului. Avem deja aproximativ 150 de copii legitimați, cu vârste cuprinse între 4-5 și 16 ani. Va fi ceva foarte frumos”, a anunțat Marius Voican.
Întrebat de ce a renunțat la sponsorizarea campioanei Superligii din acest sezon, Minerul Costești, managerul de la Brother’s Pub și Frigotech a ezitat să dea un răspuns.