marți, decembrie 1, 2020
Fotbal Național

George Neacșu a venit de la schimbul 3 și a deschis scorul contra Minerului Costești. Atacantul a făcut multe meciuri mari de când joacă la Viitorul Dăești!

221Vizualizari
Atacantul George Neacșu este angajat MAI, dar și unul dintre jucătorii importanți ai echipei Viitorul Dăești, cu goluri foarte importante marcate atât în Liga a III-a, cât și în Cupa României, iar în trecut în Superligă. El a fost depistat pozitiv la penultimul dintre testele pentru COVID-19, dar a trecut cu bine peste acest episod, fără a avea probleme de sănătate.
„Am trecut cu bine peste perioada de carantină… Nu am avut niciun simptom caracteristic! Mă bucur că am reușit să marchez din nou pentru echipa mea și să deschid scorul în partida cu Minerul Costești. Iar asta în condițiile în care tocmai venisem de la schimbul 3. Mă bucur că antrenorii și colegii mi-au dat mereu încredere… Cât privește întrebarea care e cel mai frumos meci al meu, aș spune că e vorba de cel din Cupă, cu Vedița Colonești. Atunci, am marcat ambele goluri ale echipei, în minutele 89 și 90+4 (pentru 1-1 și 2-2) și am reușit, mai apoi, să ne calificăm mai departe în competiţie, chiar dacă am avut ceva probleme. Aș dori să mulțumesc, cu acest prilej, tuturor colegilor și antrenorilor, pentru susținerea acordată, dar și conducerii Primăriei, Consiliului Local și tuturor sponsorilor, pentru faptul că și-au respectat mereu obligațiile contractuale. În plus, am avut prime foarte frumoase în Cupa României”, a precizat George Neacșu.