luni, martie 8, 2021
Fotbal Județean

George Popolan, după meciul de la Bradu: „Arbitrul a avut două greşeli!”

239Vizualizari

Viitorul Dăeşti a trecut cu brio peste primul hop cu Real Bradu, în bătălia pentru Liga III-a. Sâmbătă seara, campioana Vâlcii s-a impus cu 2-1 în deplasare şi are acum prima şansă pentru a promova. Echipa coordonată de George Popolan a trecut cu bine şi peste o fază care le-a dat emoţii serioase oficialilor, dar şi suporterilor noştri veniţi s-o susţină, care se putea solda chiar cu o tragedie. Aceasta s-a consemnat la doar două minute după cel de-al doilea gol al dăeştenilor.

George Neacşu, salvat de un suporter vâlcean, când a fost la un pas să-şi înghită limba!

George Neacşu a încasat o lovitură zdravană de la un adversar, în suprafaţa de pedeapsă a Realului, şi s-a prăbuşit la pământ. Din câte se pare, în urma impactului, atacantul echipei de la Fedeleşoiu a fost la un pas să-şi înghită limba! Până ce arbitrul a oprit jocul, care se desfăşura în careul Viitorului, un suporter din galeria campioanei noastre, aflat chiar chiar în spatele porţii argeşene, a sărit în teren şi a reuşit să-l salveze pe Neacşu. Ulterior, pe gazon, a mai pătruns un alt spectator vâlcean. Imediat, ambii „intruşi” au fost escortaţi de jandarmi la vestiare, unde au şi fost amendaţi pentru că au intrat pe teren. Iar deşi primul dintre cei doi ar fi trebuit, mai degrabă, să fie premiat şi chiar să fie declarat erou, pentru că a evitat, probabil, o tragedie! În ceea ce-l priveşte pe George Neacşu, acesta a primit îngrijirile medicale de urgenţă, dar n-a mai putut continua meciul şi a fost înlocuit cu Marian Roşianu.

„Pe lângă acea fază cu George Neacşu, putem adăuga la erori şi penaltiul neacordat din minutul 66”

La final, reprezentantul campioanei judeţului, George Popolan, a spus că arbitrul a avut două mari greşeli în barajul de la Bradu. „Cel mai urât moment al acestui meci a fost, fără îndoială, accidentarea lui George Neacşu. Deşi nu prea sunt în măsură s-o spun, arbitrul a comis o mare greşeală că n-a oprit jocul, pentru că se putea produce o tragedie. Se ştie bine că la acest nivel jucătorii sunt amatori, îşi câştigă existenţa altfel, iar la fotbal nu vin decât pentru că le place acest fenomen. Nu putem risca să se întâmple lucruri de acest gen. Repet, nu s-ar fi ajuns ajuns acolo, dacă arbitrul ar fi oprit jocul imediat, ca să vadă ce s-a întâmplat cu jucătorul nostru. E păcat ca pe stadioane se întâmplă aşa ceva. Dar, totul e bine când se termină cu bine! Neacşu şi-a revenit imediat din punct de vedere medical, iar acesta e un lucru care ne bucură, pentru că vom aborda meciul retur cu toată echipa. La acest nivel, orice absenţă poate conta!”, a subliniat Popolan. „Din punctul meu de vedere, arbitrul a mai avut însă o greşeală! Pe lângă acea fază cu George Neacşu, putem adăuga la erori şi penaltiul neacordat din minutul 66, după o altă intrare dură tot asupra aceluiaşi jucător”, a mai adăugat George Popolan.