vineri, martie 5, 2021
Fotbal Județean

George Popolan (Oltul Dăești), despre reluarea competiţiilor în Liga a V-a: „Nu se mai joacă fotbal în Liga a III-a şi poate nici în Liga a II-a, dar jucăm noi…?”

254Vizualizari
Echipa Oltul Dăeşti a terminat turul Ligii a V-a pe locul 1 în Seria Vest, iar dacă sezonul nu se va mai relua va avea dreptul de a promova în eşalonul superior (în speţă, în Liga a IV-a). În opinia lui George Popolan, jucător la formaţia de „Onoare” de la Fedeleşoiu, continuarea campionatului e un lucru foarte puţin probabil, având în vedere condiţiile imposibile care ar trebui să fie îndeplinite de formaţiile participante.
„Mai mult ca sigur, am promovat în Liga a IV-a, dar vom vedea unde vom evolua mai departe din toamnă. Nu ştiu nimic de niciun play-off între primele clasate. Nu cred că se mai reia campionatul! Păi, unde să jucăm, în sufragerie? Nu se mai joacă fotbal în Liga a III-a şi poate nici în Liga a II-a, dar jucăm noi, la Liga a V-a…? Chiar speră cineva că se va întâmpla aşa ceva? În opinia mea, în lunile iunie şi iulie nu se va juca nimic mai jos de nivelul Ligii I. Pur şi simplu, pentru că nu e posibil! La judeţ, nu sunt condiţiile de la Liga I. Şi eu aş vrea să revenim cât mai repede pe teren, dar nu se poate deocamdată acest lucru”, a spus Popolan.