sâmbătă, decembrie 5, 2020
Fotbal Național

George Popolan: „Sunt mulţi oameni ce se dau aproape de Viitorul Dăeşti, dar nu sunt deloc alături de această echipă!”

385Vizualizari

Aflată la primul sezon în Liga a III-a, Viitorul Dăeşti are o comportare onorabilă la acest nivel, spre bucuria lui George Popolan (FOTO – în stânga, alături de Ciprian Olaru), cel care a înfiinţat această echipă în 2012, după ce a fost ales primar. Fondatorul formaţiei de la Fedeleşoiu este dezamăgit de faptul că sunt unii oameni în comună care nu apreciază activitatea echipei, ci dimpotrivă, ei încearcă să ştirbească din meritele de a reprezenta Vâlcea în ultimul eşalon naţional, o performanţă pe care nu o atingi atât de uşor.

„Unii abia aşteaptă câte un chix ca să poată să scrie imediat pe reţelele de socializare anumite lucruri urâte”

„Îmi pare rău că sunt mulţi oameni – care poate şi contează în «ecuaţia comunei»! – ce se dau aproape de această echipă, dar nu sunt deloc alături de ea! Abia aşteaptă câte un chix ca să poată să scrie imediat pe reţelele de socializare anumite lucruri urâte. Nu le voi da niciodată dreptate şi le transmit că, dacă vor să ajute această echipă – s-o facă, dar, dacă nu doresc – să nu fie alături de ea şi să se abţină de la comentarii!Indiferent de ceea ce se va întâmpla în continuare, voi susţine atât sportul, cât şi tot ceea ce înseamnă segmentul cultural în Dăeşti. Să nu uităm că această comună a început să se dezvolte după 2012, iar echipa de fotbal – din 2015, adică, abia după ce am reuşit să modernizăm drumuri, şcoli, cămine culturale, să facem poduri şi alte lucrări importante. Vom continua cu investiţiile, dar, în parelel, vom merge înainte şi cu echipa de fotbal, cu cultura şi cu celelalte lucruri bune care se realizează la Dăeşti. Pentru că locuitorii au nevoie de Ziua Comunei, care e un eveniment cultural deosebit, de echipa Viitorul Dăeşti, ca şi de Oltul Dăeşti, pe care o respect la fel de mult, ce se află pe primul loc în Liga a V-a. E bine să ducem mai departe lucrurile pozitive care se întâmplă în această localitate!”, a declarat Popolan.
„E un grup frumos în Liga a V-a şi le mulţumesc tuturor coechipierilor pentru că – deşi am fost mult timp accidentat – m-au primit imediat înapoi. Şi le-am răsplătit încrederea prin realizările pe care le-am avut, pe care poate alţii nu le au! Am intrat pe teren pe final în meciul cu fosta lideră, AS Prim Stroeşti, de pe teren propriu (6-1), când, deşi am jucat doar vreo 10 minute, am marcat şi am dat o pasă de gol, ceea ce nu e deloc la îndemâna tuturor. Mai ales că n-am înfruntat o echipă slabă, ci una cu o apărare foarte bine legată! Mă nespus de mult pentru succesele de la «Onoare» şi îi felicit pe colegii mei pe această cale, pentru ceea ce am realizat împreună până acum”, a încheiat George Popolan, care a înscris un gol şi a reuşit un assist şi în meciul din week-end-ul trecut, când Oltul Dăeşti s-a impus în deplasare, în faţa echipei Forestierul Romani, cu scorul de 5-1.