miercuri, iulie 28, 2021
Fotbal Județean

Gheorghe Dinculescu a dotat vestiarele de la stadionul din Mălaia cu mobilier nou pentru echipe şi arbitri

266Vizualizari
În ultima perioadă, la stadionul din comuna Mălaia, s-au derulat o serie de lucrări de modernizare a clădirii unde sunt amplasate cele două vestiare ale echipelor şi cel al arbitrilor. Potrivit primarului Gheorghe Dinculescu, printre altele, investiţiile au vizat inclusiv cumpărarea de mobilier nou.
„Timp de aproape două luni, am lucrat intens la stadion, pentru a moderniza vestiarele. Lucrările au constat în zugrăvirea zidurilor interioare şi exterioare, dar şi în achiziţionarea de mobilier nou pentru echipe şi arbitri. Practic, acesta nici nu exista până de curând. În fiecare încăpere, erau înşirate doar câteva cuiere pe pereţi şi nişte băncuţe. Atunci când am făcut o vizită la vestiare, am fost foarte surprins să constat că şi echipamentele erau aruncate grămadă, într-un colţ. Astfel, am cumpărat zece module de mobilier nou pentru vestiarele echipelor şi pentru arbitri, cuier plus băncuţă, cu sertare pentru încălţăminte, pentru ca jucătorii să-şi pună echipamentele în mod civilizat, în locurile destinate, nu să le mai arunce pe jos”, a dezvăluit primarul Gheorghe Dinculescu.
Primarul din Mălaia a promis că va sprijini în continuare echipa de fotbal a localităţii şi se ţine de cuvânt, iar lucrările derulate în ultima perioadă la vestiare fac parte din planul său. „Clădirea vestiarelor a fost anvelopată termic, are şi încălzire centrală, dar a început să se degreadeze, aşa că trebuia să-i schimbăm faţa prin zugrăveli şi montarea de mobilier nou, în ideea că în toamnă se vor relua competiţiile fotbalistice în judeţ şi trebuie să fim pregătiţi sută la sută. Cât priveşte suprafaţa de joc, nu e nevoie de îmbunătăţiri, doar că trebuie să facem un drenaj pentru ca apa să se scurgă cât mai repede atunci când plouă abundent. Stadionul a fost inundat în luna ianuarie a acestui an, aşa că am întocmit un proiect de refacere a drenajului, pe care l-am depus la Prefectură, pentru a obţine fonduri pe situaţii de urgenţă”, a încheiat Gheorghe Dinculescu.