luni, iunie 24, 2024
Politică

Gheorghe Dumbravă a făcut din nou istorie la Stoeneşti. Social-democratul şi-a îndeplinit obiectivul: scor cu cifra 9 în faţă!

271Vizualizari
La Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă rămâne omul care poate câştiga orice fel de alegeri la pas, indiferent în ce condiţii, iar asta graţie imaginii bune pe care o are printre locuitori. Duminică, 9 iunie, el a scris din nou istorie, de această dată pentru PSD, în condiţiile în care a obţinut 1664 de voturi (în speţă, un procent de 90,43 %). Contracandidaţii săi au fost inexistenţi: liberalul Viorel Breazu a adunat doar 122 de voturi (adică, 6,63 %), iar Aurel Trainea (AUR) – 54 (2,93 %). La Stoeneşti, prezenţa la urne s-a ridicat la 66,24 %, iar numărul total al voturilor valabil exprimate a fost de 1840.
Gheorghe Dumbravă şi-a îndeplinit astfel şi obiectivul cu care a pornit la drum la aceste alegeri: un rezultat cu cifra 9 în faţă! Din acest punct de vedere, el a înregistrat al doilea scor la nivel judeţean, după Nicolae Concioiu, care a câştigat un nou mandat de primar la Guşoeni cu 90,72 %.