sâmbătă, februarie 27, 2021
Administrație

Gheorghe Gîngu a obţinut bani de la Uniunea Europeană pentru modernizarea şi extinderea grădiniţei din satul Lunca (Bujoreni)

345Vizualizari

Pe lângă banii pe care i-a obţinut de la Guvern, prin PNDL 2, pentru reabilitarea a trei unităţi de învăţământ din comuna Bujoreni (modernizarea şi extinderea şcolii cu clasele I-VIII din satul Gura Văii – 2,9 milioane de lei, modernizarea, dotarea şi extinderea şcolii primare din Olteni – 2,29 de milioane şi modernizarea, dotarea şi extinderea grădiniţei cu program normal din Bogdăneşti – 2,04 de milioane), primarul Gheorghe Gîngu a apelat şi la Uniunea Europeană pentru a îmbunătăţi infrastructura educaţională din localitatea pe care o administrează.
În acest sens, alesul PSD a reamintit faptul că, pe lângă cele trei investiţii finanţate de Ministerul Dezvoltării, va beneficia de 1,5 milioane de lei pentru a moderniza şi extinde grădiniţa din satul Lunca. „În localitate, învaţă nu mai puţin de 394 de elevi în localitate, aşa că investiţia de la Lunca va fi extrem de importantă pe viitor. Lucrările la această unitate de învăţământ vor demara în 2020”, a declarat primarul PSD din comuna Bujoreni, Gheorghe Gîngu.