luni, decembrie 6, 2021
Administrație

Gheorghe Melente vrea să obţină finanţare de la Guvern pentru asfaltarea a încă 4 km de drumuri din Drăgoeşti

67Vizualizari
Primarul din Drăgoeşti, Gheorghe Melente, va profita la maximum de noul program naţional de investiţii „Anghel Saligny”, principalul său obiectiv fiind modernizarea infrastructurii rutiere. În acest sens, la începutul lunii noiembrie, alesul PNL a depus la guvern un proiect de asfaltare a mai multor drumuri din localitate, lungimea totală a străzilor respective fiind de 4 kilometri.
„Am identificat mai multe drumuri pe care vreau să le asfaltez prin «Anghel Saligny». Este vorba de câteva artere secundare, prin care vom realiza un fel de centură ocolitoare a drumului judeţean care traversează localitatea. Aceasta a fost ideea mea de la început, să torn asfalt şi pe drumurile respective. Chiar dacă unele dintre ele se află în zone fără case, toate sunt importante, pentru că leagă oricum anumite cătune. Printre altele, am prins în documentaţia pe care am depus-o la guvern şi drumul din punctul Boncani, zona Filipeşti, pe care s-au realizat recent lucrări de reparaţii după o gravă alunecare de teren”, a spus Gheorghe Melente.
În ceea ce priveşte investiţiile care se realizează în acest moment la Drăgoeşti, alesul PNL a menţionat că lucrările la noua piaţă agro-alimentară, destinată comercializării produselor tradţionale româneşti şi piscicole, se află într-un stadiu avansat. „La piaţă, termenul de finalizare al investiţiei e februarie, dar nu va fi o problemă dacă vom mai întârzia o lună sau două. Sperăm e s-o avem gata în primăvară, până de Paşti. Aşa cum se cunoaşte, valoarea totală a lucrărilor de la acest obiectiv se ridică la 200.000 de euro. Banii au fost obţinuţi prin Grupul de Acţiune Locală de Ăescuit (FLAG) Lotru – Olt Mijlociu”, a încheiat Gheorghe Melente.