vineri, octombrie 23, 2020
Fotbal Județean

Ghinion! Foresta Mălaia a pierdut două puncte printre degete, în ultimele 5 minute

143Vizualizari

Foresta Mălaia a terminat doar la egalitate (2-2) meciul cu Viitorul Budeşti 2012, de la finele săptămânii trecute. Iar asta deşi echipa primarului Gabriel Ţolea a condus cu 2-0 încă din prima repriză (printr-o „dublă” a lui Costi Creangă). „Pădurarii” şi-au menţinut acest avantaj până în minutul 85, când au încasat însă două goluri. La final, alesul PNL a considerat că rezultatul a fost unul total nedrept şi le-a făcut duminica tristă fotbaliştilor din nordul judeţului.
„Sunt supărat pentru rezultat, dar nu şi pentru jocul nostru! Am prins o zi excelentă şi am făcut un meci extraordinar de bun, dar am avut ghinion pe final. Pe lângă reuşitele din prima repriză, am mai ratat şi alte ocazii mari, iar în plus am mai avut şi goluri anulate pe motiv de ofsaid. Din păcate, n-am fost la înălţime decât 85 de minute, pentru că în ultimele 5 am încasat aiurea două goluri. Adversarii au avut două ocazii şi au profitat la maximum de acestea. Altfel, trebuie să menţionez şi faptul că i-am rulat şi pe mulţi dintre juniorii noştri talentaţi, am decis să le dăm şi acestora şansa să joace. Dar, s-a cam văzut lipsa de experienţă în cazul lor. Una peste alta, conderi că rezultatul a fost unul total nedrept pentru noi, au recunoscut şi adversarii că au avut noroc cu carul! La acest nivel, toate echipele sunt cam de acelaşi calibru, iar la un asemenea echilibru norocul face parte din joc şi poate face diferenţa. Dacă băteam cu 3-0 sau 4-0 nu se supăra nimeni, nici adversarii. Dar s-a terminat 2-2 şi ne-am supărat noi!”, ne-a declarat primarul din Mălaia, Gabriel Ţolea.
În următoarea rundă, Foresta Mălaia va juca în deplasare, în fieful echipei FC Păuşeşti Otăsău. Meciul va avea loc sâmbătă, 8 iunie, de la ora 18.00.