Handbal

Ghinion pentru Alicia Fernandez Fraga, în meciul de la Podgorica: iberica a fost eliminată la scorul de 15-12 pentru Buducnost

1.24KVizualizari

La Podgorica, ghinioanele s-au ţinut lanţ de SCM Rm. Vâlcea! Astfel, pe lângă lipsa de concentrare din ofensivă, care i-a dat, din nou, bătăi de cap antrenorului Florentin Pera, campioana României a fost nevoită să evolueze, încă din debutul reprizei secunde, şi fără una dintre jucătoarele de bază. Este vorba de iberica Alicia Fernandez Fraga, care a plecat mai devreme la vestiare, dar nu din pricina unei accidentări! „Zvârluga” din Sala Traian a încasat direct cartonaşul roşu din partea celor două arbitre daneze, pentru un fault grav comis asupra unei adversare. Era minutul 39,24, iar tabela de marcaj indica scorul de 15-12 pentru Buducnost Podgorica. Până la final, formaţia din Muntenegru a avut, astfel, o grijă în plus în defensivă, prin faptul că SCM nu a mai putut conta pe una dintre cele mai periculoase handbaliste din lot.
Concluzia după meciul din week-end-ul trecut, de la Podgorica, este aceea ca SCM Rm. Vâlcea a plătit tribut ratărilor numeroase: campioana României a trimis de opt ori mingea în bară (cinci dintre șuturi i-au aparţinut braziliencei Samara da Silva Vieira!) și a irosit nu mai puțin de 13 situații de „unu la unu” cu portarul advers. Cum să câştigi în aceste condiţii?