Fotbal Național

Ghinion pentru Flacăra Horezu! Cel mai probabil, „olarii” vor face din nou cea mai lungă deplasare din serie, la Copşa Mică

916Vizualizari
Week-end-ul trecut, Flacăra Horezu nu a mai disputat meciul cu Gaz Metan Mediaş 2, din deplasare, din pricina cazurilor de Covid-19 din echipa sibiană. Din păcate, Federaţia nu i-a anunţat la timp pe oficialii din Treapt, iar „olarii” au făcut degeaba deplasarea până la Copşa Mică. În asemenea situaţii, în regulamentul Federaţiei se spune ca partida va fi reprogramată pentru o dată ulterioară.
Practic, în aceste condiţii, Adi Popa & Co. vor fi nevoiţi să meargă din nou în Ardeal, încă aproape 200 de kilometri pentru a disputa totuşi meciul cu „satelitul” de Liga I, atunci când acesta va fi reprogramat. Şi mai naşpa e că restanţa va avea loc la mijlocul săptămânii, marţi sau miercuri, între două etape grele de week-end, aşa că programul vâlcenilor va deveni dintr-o dată foarte aglomerat.
„Deplasarea până la Copşa Mică e cea mai lungă din serie, şi tocmai pe asta am nimerit s-o facem de două ori. Dar, asta e! Regulile trebuie respectate! Important e să fim sănătoşi, pentru că soluţii de a disputa toate meciurile se pot găsi”, a precizat Adi Popa, antrenor-jucător la Flacăra Horezu.
În condiţiile în care s-a trecut deja de jumătatea turului, cel mai bine ar fi ca Federaţia să nu mai oblige cluburile afectate de Covid-19 să dispute restanţele la mijlocul săptămânii, ci după finalizarea etapelor din 2020, în speţă pe 20-21 noiembrie, pentru a nu da peste cap programul şi aşa foarte complicat al echipelor din această perioadă.