duminică, aprilie 11, 2021
Fotbal Național

Gicu Deaconescu (Viitorul Dăeşti): Am învins-o pe FC Hermannstadt 2, echipă care a avut 5 jucători de Liga I. Suntem pe drumul cel bun!

527Vizualizari
Gicu Deaconescu, antrenor la Viitorul Dăești, a făcut o scurtă caracterizare a celor patru etape desfășurate anul acesta în Liga a III-a. Din punctul său de vedere, echipa crește tot mai mult, de la un meci la altul, iar rezultatele foarte bune vor continua să apară.
„Haideți să facem o analiză. Am câștigat cu Flacăra Horezu și FC Hermannstadt 2 – echipă care a avut împotriva noastrp cinci jucători ce fac parte și din lotul de Liga I. Cu Tg. Cărbunești, am avut cinci ocazii uriașe, plus un penalti ratat, aşa că am remizat, pe nedrept, 1-1. Iar, cu Șelimbăr, am pierdut pe final, din cauza a două greșeli personale. Cred că evoluțiile au fost bune și vor fi și mai bune. Subiectul cu promovarea cred că a fost cam forțat. Să nu uităm că am preluat echipa când avea doar 11 puncte în clasament. Nu e normal să visăm brusc la locul 2. Trebuie să luăm totul pas cu pas, deoarece vom reuși să ajungem acolo unde ne-am propus”, a declarat Gicu Deaconescu.