vineri, aprilie 16, 2021
Fotbal Diverse

Gicu Deaconescu vrea să descopere noi campioni în mediul rural. „Anul acesta, Cupa Satelor Vâlcea va aduna la start cel puţin 30 de echipe!”

572Vizualizari

În toamna acestui an, va avea loc cea de-a doua ediţie a Cupei Satelor la fotbal juvenil, organizată de către FRF, în parteneriat cu AJF-urile din ţară. La Vâlcea, de coordonarea acestei activităţi dedicate copiilor Under 13 se va ocupa Marian Deaconescu, recent ales în funcţia de preşedinte al Comisiei de copii şi juniori a AJF. Antrenorul de la Viitorul Băbeni e convins că vor fi descoperite noi talente în mediul rural şi, cine ştie, peste ani, chiar şi un fotbalist de naţionala României.
„Imediat ce vom primi regulamentele şi toate informaţiile necesare de la Federaţie, mă voi apuca să sun primarii, pentru a-şi înscrie echipele. La Vâlcea, primarii iubesc fotbalul şi vor să aibă echipe în Cupa Satelor. Nu am venit la AJF doar să fac act de prezenţă. Îmi place munca mea, îmi place să lucrez cu copiii. Până acum, am zeci de jucători care au ajuns la nivel naţional. Vreau să adun minim 30 de echipe din judeţ la Cupa Satelor, să facem ceva deosebit de frumos…”, a anunţat Gicu Deaconescu.