sâmbătă, decembrie 5, 2020
Sporturi

„Gigantul” Liviu Şerbănescu (2 metri) – de la CNMB – nu va mai evolua deloc în actualul sezon de volei. „Va fi o absenţă importantă pentru noi!”

1.38KVizualizari

• sportivul antrenat de Marius Mărgărit a suferit o dublă ruptură a ligamentelor încrucişate

„Gigantul” Liviu Şerbănescu (cu o înălţime de 2 metri, la doar 17 ani!), cel mai talentat jucător de volei de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, care intrase şi în vederile selecţionerilor de la lotul naţional de cadeţi, nu va mai evolua deloc în acest an pentru echipa vâlceană, potrivit afirmaţiilor lui Marius Mărgărit. Aşa cum se cunoaşte, tânărul voleibalist s-a accidentat grav pe 26 octombrie, în etapa a 2-a a sezonului de cadeţi, în meciul cu CNNT Craiova, din Sala Capela, iar verdictul medicilor a fost crunt: dublă ruptură a ligamentelor încrucişate. Liviu Şerbănescu a suferit o intervenţie chirurgicală în urmă cu trei săptămâni, la Sibiu, iar perioada de refacere va dura cel puţin 6 luni. Vestea este una destul de tristă pentru voleiul vâlcean, mai ales că el făcea parte atât din echipa de cadeţi, cât şi din cea de juniori a prestigiosului liceu cu profil sportiv.
„Din păcate pentru noi, Liviu nu va mai evolua deloc în acest sezon pentru CNMB, va fi o absenţă importantă. După operaţie, medicii i-au indicat şase luni de recuperare. A fost vorba de o accidentare destul de serioasă, mult mai gravă decât am crezut la început: dublă ruptură a ligamentelor încrucişate. Din această cauză, el a ieşit momentan şi din vizorul echipei naţionale. Liviu va putea reveni pe teren abia din viitorul sezon, mai precis din octombrie 2020”, a spus antrenorul de la CNMB, Marius Mărgărit.