miercuri, ianuarie 19, 2022
Fotbal Diverse

Gigi Becali vrea să se retragă la Comanca (Băile Olăneşti). Patronul de la FCSB le face case în zonă și lui „Meme” Stoica, Sandu Tudor și Ionuţ Luțu

2.42KVizualizari
Artileria grea de la FCSB se va muta, în viitorul apropiat, la Comanca, Băile Olănești, unde Gigi Becali a cumpărat deja zeci de hectare, și-a ridicat o biserică și pune la punct un întreg complex monahal și turistic. Publicația Fanatik a realizat un amplu articol despre planurile latifundiarului din Pipera, despre care spune că se va retrage la bătrânețe pe plaiurile de pe Valea Olăneștiului. Becali nu i-a uitat nici pe prietenii săi de suflet, Sandu Tudor, „Meme” Stoica și Ionuţ Luțu, cărora le va face case aici. Deci, e clar, FCSB se mută la Vâlcea.

„Gigi Becali este dispus să vândă FCSB suporterilor pentru 10 milioane de euro (…) La Comanca, el a demarat acțiunea de la bătrânețe. Trecem pe lângă o stână de oi, semn că Gigi Becali vrea să se ascundă de lume. Aflăm că sunt vreo 200-300 (…) Intrăm apoi în biserică. Ești înconjurat doar de aur! Apropiații lui Gigi Becali au dezvăluit că patronul FCSB nu vrea să mai meargă la Athos, în Grecia, și asta pentru că se simte foarte bine la Frăsinei, la Athosul românesc”, a scris, printre altele, Fanatik, într-un amplu articol publicat week-end-ul trecut.
Colaj foto: fanatik.ro