luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Național

Gilortul Tg. Cărbuneşti, viitoarea adversară a echipei Viitorul Dăeşti, a încasat şase „boabe” în restanţa cu „satelitul” din Mediaş

328Vizualizari
Gilortul Tg. Cărbuneşti a obţinut toate punctele în meciul pe care l-a susţinut, week-end-ul trecut, pe stadionul din Zăvoi, în faţa echipei Minerul Costeşti. Gorjenii s-au impus cu scorul de 2-1 şi se află acum în jumătatea superioară a ierarhiei, cu două victorii din trei partide jucate. În această săptămână, codaşa Seriei a IV-a din sezonul trecut (salvată de la retrogradare datorită epidemiei de Covid-19) dispută două jocuri. Primul a fost restanţa cu Gaz Metan Mediaş 2, din deplasare, de marţi, 29 septembrie, pierdută cu un scor de tenis (0-6), iar apoi va fi duelul de acasă cu Viitorul Dăeşti, de sâmbătă, 3 octombrie.

Echipa gorjeană şi-a întărit lotul faţă de sezonul trecut

Într-o discuţie legată de adversarele echipei Flacăra Horezu din actualul campionat, Adi Popa, antrenorul-jucător din Treapt, a spus că Gilortul Tg. Cărbuneşti este totuşi o grupare mai bună decât anul trecut. Formaţia gorjeană s-a întărit în vară cu încă 2-3 fotbalişti de valoare, printre care se numără şi Costin Roncea (care a evoluat în urmă cu câţiva ani şi la Flacăra Horezu). În plus, la Tg. Cărbuneşti, a mai ajuns Daniel Cocină, care a jucat şi prin Liga a II-a, pe la „U” Cluj şi ACS Energeticianul (fosta ACS Şirineasa). Gorjenii l-au păstrat şi pe fostul goal-keeper din Treapt, Dragoş Constantinescu – FOTO – (32 de ani), titular incontestabil la Gilortul. În primăvară, acesta a fost lăsat să plece de la Horezu, pentru că oficialii de la Flacăra au o altă strategie şi folosesc un junior între buturi.
În meciul cu Minerul Costeşti, din Zăvoi, Gilortul Tg. Cărbuneşti a evoluat în următoarea alcătuire: Constantinescu – Buzurin, Dolcescu, Safta, Miroiu – Oprișa (Cocioabă ’87), Avrămescu (cpt) – Bubuioc (Filip ’87), Dănăricu (Almăjanu ’62), Stăniloiu (Afrim ’50) – Roncea (Cocină ’62). Rezerve neutilizate au fost Poenaru (portar), Bărăitaru şi Popete. Echipa gorjeană e antrenată de Florin Popete și Bogdan Chiriac.