joi, decembrie 7, 2023
Handbal

Goran Kurtes se întoarce în Sala Traian, dar ca adversar, în meciul SCM Rm. Vâlcea – Dacia Mioveni

434Vizualizari
La finele acestei săptămâni, în etapa a 8-a din Liga Florilor, SCM Rm. Vâlcea se va duela, în Sala Traian, cu Dacia Mioveni 2012. Nou-promovată pe prima scenă a ţării, gruparea argeşeană are doar 3 puncte în cont până în prezent, obţinute în faţa unei alte echipe ajunsă în premieră la nivel înalt, CSU Ştiinţa Bucureşti, de care jucătoarele lui Goran Kurtes au dispus cu 24-21, pe teren propriu, în runda a 5-a.
Sârbul, fost antrenor secund la SCM Rm. Vâlcea în „era Florentin Pera” şi chiar principal pe durata pregătirii din vară, precum şi în patru meciuri oficiale (două în Cupa României şi alte două în Liga Florilor), a părăsit gruparea din Sala Traian după ce a fost demis de la timona echipei, la sfârşitul lunii septembrie, şi a ales să semneze cu Dacia Mioveni.

Week-end-ul trecut, echipa argeşeană a fost la un pas de o „bombă” cu Rapid Bucureşti

Formaţia argeşeană va veni la Rm. Vâlcea după ce a fost foarte aproape să producă o surpriză de proporţii în meciul cu Rapid Bucureşti, din week-end-ul trecut. Elevele lui Goran Kurtes au condus cu trei goluri în prima repriză, iar la pauză scorul era 13-11 pentru Dacia Mioveni, care a avut un avantaj minim pe tabela de marcaj până în minutul 49. Handbalistele antrenate de spaniolul Carlos Viver au fost însă mai inspirate pe final şi au întors soarta partidei în favoarea lor. Gruparea din Giuleşti a obţinut, până la urmă, un succes cu mari emoţii, cu 28-27. Cu siguranţă, ţinând cont de diferenţa de valoare dintre componentele celor două echipe, echipa argeşeană nu va putea emite pretenţii la victorie şi în confruntarea din Sala Traian.
Meciul SCM Rm. Vâlcea – Dacia Mioveni 2012 se va disputa sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 17.00. Din cauza restricţiilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de Covid-19, ACCESULUI PUBLICULUI în Sala Traian este TOTAL INTERZIS, indiferent dacă e vorba de spectatori vaccinaţi, trecuţi prin boală sau testaţi.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea