miercuri, ianuarie 19, 2022
Administrație

Grădinița cu program prelungit din Bunești, construită de Viorel Radi, un magnet pentru zeci de părinți din localitățile învecinate

427Vizualizari
Primarul Viorel Radi a finalizat lucrările la noua grădiniță cu program prelungit din Buneşti, unde vor merge 60 de copii. În această perioadă, social-democratul continuă și investițiile la căminul cultural din centrul localității. Potrivit afirmațiilor sale, clădirea are o capacitate de aproximativ 200 de persoane.
„La ora actuală, în Bunești, avem două grădinițe, unde pot învăța până la 120 de copii. Deocamdată, la noi sunt 60 de preșcolari, dar avem foarte multe cereri de înscriere și din localitățile învecinate. Lumea apreciază faptul că sunt două grădinițe moderne, noi și bine dotate, cu personal profesionist. De la Horezu și până în Râmnic, nu există altă grădiniță cu program prelungit decât în Bunești. Iar asta îi interesează mult pe părinții care lucrează și nu au cu cine să își lase copiii până când se întorc de la serviciu”, a explicat primarul PSD, Viorel Radi.