duminică, aprilie 11, 2021
Administrație

Grădinița din Costești riscă să se prăbușească peste copii. Primarul Peștereanu: „Avem nevoie urgent de fonduri pentru o clădire nouă!”

104Vizualizari
Primarul Toma Peștereanu face demersuri pentru construirea unei grădinițe noi în comuna Costești. Potrivit afirmațiilor sale, actuala clădire se află într-o stare avansată de degradare și există riscul să se prăbușească peste copii.
„Doamne ferește, nu dramatizez deloc, dar, dacă nu vom face o nouă grădiniță, actuala clădire poate pica peste copii. Și vom ajunge cu toții la știri! Nici mă vreau să mă gândesc la asta, dar Compania Națională de Investiții, unde am depus intenția de a face o nouă grădiniță, trebuie să analizeze atent solicitarea noastră. Mai ales că am înțeles că sunt fonduri pentru astfel de investiții. Voi solicita și sprijinul Inspectoratului Școlar Judeţean, al tuturor celor care mă pot ajuta. Nu e deloc de glumit! Copiii au nevoie de cele mai bune condiții pentru a fi educați. Ei sunt viitorul nostru”, a explicat primarul PSD din Costești, Toma Peștereanu.