duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Național

Grigore Ceapă, „bestia nera” pentru Cozia Călimăneşti! În acest campionat, el i-a dat 4 goluri echipei antrenate de Vasile Ilinca

200Vizualizari
În week-end, Flacăra Horezu s-a impus cu 2-0 în faţa echipei Cozia Călimăneşti, în prima etapă din play-out-ul Seriei 6 din Liga a III-a, primul dintre cele două goluri fiind marcat de Grigore Ceapă. Acesta a ajuns în pauza de iarnă în Treapt, după ce în primele 15 runde ale sezonului regular a evoluat la SCM Rm. Vâlcea, pentru care a punctat de trei ori. Lui Grigore Ceapă îi merge la fel de bine la Flacăra Horezu, în condiţiile în care a egalat deja performanţa din Zăvoi în cele patru etape la echipa din Treapt. El a marcat de două ori şi în succesul precedent cu Cozia Călimăneşti (scor 7-0, pe 9 martie), iar acum a mai înscris o dată.
Mai mult decât atât, Grigore Ceapă s-a aflat pe lista marcatorilor împotriva formaţiei din staţiune şi pe vremea când îmbrăca tricoul SCM-ului. Astfel, el a punctat în minutul 80 al meciului câştigat de gruparea din Zăvoi la Călimăneşti (cu 2-0, pe 18 noiembrie 2023, în etapa a 13-a), după ce Bogdan Geantă deschisese scorul în minutul 48. Ceapă este aşadar o adevărată „bestia nera” pentru Cozia, echipă pentru care a evoluat în urmă cu mulţi ani, chiar sub comanda actualului antrenor Vasile Ilinca.