Fotbal Național

Grigore Ceapă s-a săturat de problemele de la Flacăra Horezu şi a semnat cu o altă echipă din Liga a III-a

433Vizualizari
Flacăra Horezu se confruntă cu numeroase probleme financiare, din cauza cărora mulţi fotbalişti şi-au depus memorii la FRF, pentru a deveni liberi de contract sau pentru a-şi recupera restanţele salariale. Printre jucătorii neplătiţi de luni bune se numără şi Grigore Ceapă (unul dintre oamenii din bază din lot), care s-a săturat de minciunile conducătorilor horezeni şi a părăsit gruparea din Treapt în această vară. El a ajuns deja la un acord cu o altă echipă din Liga a III-a, unde va evolua în următorul sezon. Este vorba de Tricolorul Breaza, clubul din judeţul Prahova anunţând săptămâna aceasta, pe pagina sa oficială de Facebook, că l-a legitimat pe Grigore Ceapă.
„Clubul nostru anunţă un nou transfer! Este vorba de atacantul Grigore Ceapă, în vârstă de 31 de ani, originar din Călimăneşti (Vâlcea). În cariera sa de fotbalist, el a mai jucat pentru echipele FC Oltchim Rm. Vâlcea, CSM Rm. Vâlcea, CSM Slatina, Viitorul Dăeşti, Atletic Bradu, SCM Rm. Vâlcea şi Flacăra Horezu. Bun venit şi mult succes!”, au dezvăluit reprezentanţii clubului Tricolorul Breaza, pe reţeaua de socializare.
Grigore Ceapă este născut pe 19 septembrie 1992, la Rm. Vâlcea, iar în primele 15 etape din sezonul trecut al Ligii a III-a a evoluat în Zăvoi, la SCM, pentru care a înscris de trei ori. În iarnă, el s-a transferat la Flacăra Horezu, pentru care a mai marcat încă 3 goluri.

Tricolorul Breaza a avut cel mai bun punctaj dintre echipele retrogradate şi va primi un wild-card din partea FRF pentru a juca mai departe la nivel naţional

În ediţia 2023-2024 a Ligii a III-a, noua echipă a lui Grigore Ceapă, Tricolorul Breaza, a terminat sezonul regular pe locul 9 în Seria 4, iar apoi a încheiat play-out-ul pe penultima poziţie, astfel că, în mod normal, a retrogradat la nivel judeţean. Cu siguranţă, însă, având în vedere numărul mare de puncte acumulate (33) – cele mai multe dintre retrogradate – echipa din Prahova va primi un wild-card din partea FRF, pentru a evolua mai departe în ultimul eşalon naţional. Iar asta pentru că, şi anul acesta, vor fi suficiente locuri vacante în Liga a III-a.