Administrație

Grigore Iliuță, al doilea mandat de viceprimar la Olanu. Liberalul a anunțat investițiile pe care le va realiza în localitate împreună cu primarul Gheorghe Anghel

1.31KVizualizari
Grigore Iliuță (PNL) a fost ales pentru a doua oară viceprimar al localității Olanu. La fel ca și în ultimii patru ani, el va face echipă cu primarul Gheorghe Anghel. Cei doi liberali au anunțat și obiectivele de investiții pe care speră să le realizeze în perioada 2021-2024.
„În primul rând, vrem să introducem rețelele de apă și canalizare în toată localitatea. Investiția este prinsă în masterplanul ADI Apa Vâlcea și se face cu fonduri europene, pe o lungime de 45 de kilometri. Mai avem și 19 străduțe, pe care vrem să le asfaltăm cu bani din din bugetul local. Ar fi vorba de maxim 2 kilometri. Încercăm să recompensăm cât mai bine şi elevii din localitate, prin bursele şcolare acordate de guvern. Ne-am dori să avem cât mai multe rezultate bune, mai ales la olimpiade și concursuri școlare”, a precizat viceprimarul PNL din Olanu, Grigore Iliuță.